Reguliere zwemlessen

Kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom om zwemles te komen volgen. De lessen worden verzorgd door gediplomeerde zweminstructrices Bij starten met zwemles mag 1 ouder de eerste 2 zwemlessen meezwemmen.

Onze voordelen:

  • lessen in warm water
  • kleine groepen (max 8)
  • persoonlijke sfeer
  • als groepje inschrijven is mogelijk
  • het diplomazwemmen is ook op deze locatie
  • lessen in eigen niveau en op eigen tempo

We maken gebruik van drijfpakjes. In dit zwempak, dat uw kind de eerste periode gebruikt, zitten drijvers verwerkt waardoor het veilig en ongehinderd kan bewegen in het water. Gevolg hiervan is dat de kinderen snel vertrouwd raken met water en zich watervrij voelen. Doordat de kinderen niet kunnen staan in het zwembad gaan ze automatisch bewegen. Ook “instromers” (bv kinderen die al een diploma hebben en verder willen gaan, of kinderen die elders al les hebben gehad) zijn welkom.

Lesdagen

(1 keer per week 45 minuten)

maandag
dinsdag
donderdag
zaterdag
15.15 – 17.30 uur
15.15 – 18.15 uur
16.00 – 18.15uur
08.00 – 11.45uur

OPFRISCURSUS:

In de kerstvakantie organiseren we een ‘opfriscursus’ voor kinderen die al langere tijd geleden hun B- of C-diploma hebben behaald. Iedereen is welkom, dus ook kinderen die niet bij ons hun diploma’s hebben behaald!
De cursus is op maandag 23 en 30 december,  vrijdag 27 december en 3 januari, alle dagen van 13.00-14.30 uur. Kosten: € 90,–. Voor elke deelnemer hebben we op het einde van de cursus een extraatje!!

Bekijk hier onze agenda, klik hier om je in te schrijven (voor de opfriscursus aub erbij vermelden het om de opfriscursus gaat, u hoeft geen dagen aan te vinken. Graag bij de opmerkingen vermelden welk diploma uw kind in het verleden heeft behaald. Na inschrijving nemen wij contact met u op).